E-SUUNNITTELU

Kodin ilmeen päivitystä sähköpostitse kokonaissuunnitelmana tai yksittäisenä huoneena.

Sisustussuunnitelman voi toteuttaa sähköpostitse niin uuteen kuin jo asuttuun kotiin, vapaa-ajan asuntoon, yhteen huoneeseen tai koko taloon.

TAUSTATIEDOT SISUSTUSSUUNNITTELUUN
Mitä enemmän ja tarkemmin voit antaa taustatietoja sisustussuunnittelun lähtökohdaksi sitä yksityiskohtaisemmin suunnittelija voi hahmottaa lähtötilanteen ja löytää tilan sisustukseen toiveittesi mukaisen lopputuloksen. Täytä oheinen taustatietolomake ja lähetä täytetty lomake. Lisää liitteeksi huoneen ja tilojen mitat sekä pohjapiirustus mittakaavassa. Huonekaluista ja muista tilaan jäävistä kalusteista ja esineistä olisi hyvä saada mitat sähköpostiin mukaan.

 

KUVIEN LÄHETTÄMINEN
kamerakuvaOta kuvia huoneesta jokaisesta suunnasta nurkasta suunnattuna kohti huoneen keskiötä sekä yksityiskohtaisia kuvia huonekaluista ja esineistä, jotka tulevat jäämään tilaan. Lähetä lomakkeen liitteenä (huom. pienet kuvakoot riittävät) sekä liitteeksi voit lisätä myös kuvia, jotka kertovat sisustustyylistänne, muista huoneista kotona tai muuten netistä tai lehdestä löydettyjä teitä mielyttäviä sisustuskuvia. 

 

 Täytä taustatietolomake tästä.

 

 huonekortti13B    E-SUUNNITTELU SÄHKÖPOSTIISI

       E-SISUSTUSSUUNNITELMA voi sisältää:

      2 D pohjapiirustukset ja huonekortit valittujen tilojen sisustuksista
      väri- ja materiaali- tai kuvanäytteineen pdf-tiedostona.

          * tilankäytön pohjaratkaisut
          * värisuunnitelmat
          * pintamateriaalit
          * verho- ja tekstiilisuunnitelmat
          * huonekalut ja kiintokalusteet
          * sisustusvalaisimet

      kustannusarvion sisustustuotteista ja materiaaleista sekä sisustustuotteiden ostopaikat huonekuva
SISUSTUSSUUNNITTELUHINNAT, joista -20 % kun suunnitelma tehdään sähköpostitse E-suunnitteluna.            
Hinta-arviota sisustussuunnittelusta:
makuuhuone 372-558 € (3D:nä 500-682 €)
olohuone 465-700 € (3D:nä 620-868 €)
kaksio n.60 m2 1800 € (3D:nä 3000 €)
pieni omakotitalo 120 m2 2700 € (3 D:nä 4100 €)
Tuntiveloitus, muutokset suunnitelmiin ja erikoistyöt: 65 €/h
Kilometriveloitus 0,50 €/km.
Erikoiskohteet tarjouksen mukaan.Hinnat sisältävät alv. 24%

Kun olen saanut taustatietolomakkeen, pyrin käyn sen läpi nopeasti ja lähetän mahdollisia lisäkysymyksiä ja tarkennuksia. Vahvistan samalla myös hinnan ja ajan suunnittelulle: jokainen kohde ja asukkaat ovat erilaiset. Tilaus vahvistuu vasta hyväksymäsi hinnan jälkeen. Laskun saat sähköpostilla. Kun suoritus e-suunnittelusta on tilillämme, saat sisustussuunnitelman pdf:nä sähköpostiisi sovittuna ajankohtana.

SISUSTUSIDEAT

Koti on parhaimmillaan yhteinen idea, tavoite ja tunnelma. Tavaroiden hinnakkuus ei ole itseisarvo.

Persoonallinen henki luodaan yhdistämällä kalusteisiin eri materiaaleja ja tekstiilejä eri väreinä ja sävyinä. Vanhoja tavaroita voi hyödyntää, massatuotteitakin voi stailata ja tuunata omannäköisekseen.

SISUSTUSTERAPIA®

Jokaisella on yksilöllinen tapa elää. Elämän-
tilanteeseen sointuvat väri - ja sisustusratkaisut
ja asuintilojen yhteinen harmonia on osana viihtyisyyttä ja elämänonnea. Sisustuksen kokemiseen käytämme kaikkia aistejamme.

Kohtaamme tunteemme, toiveemme ja unelmamme sisustaessamme tilaa, jossa haluamme viihtyä vielä huomenna ja jonka haluamme jakaa läheistemme kanssa.

SISUSTUSTUOTTEET

Valikoimien runsaus suorastaan aiheuttaa valintojen vaikeutta ja joskus luo harhakuvia, niin tavaroiden ja kalusteiden koosta sekä laadusta, niiden soveltuvuudesta koteihimme ja tiloihin.


Sisustamiseen on tullut rajattomat mahdollisuudet löytää persoonallisiakin vaihtoehtoja käytettäviin materiaaleihin ja kalusteisiin.

VÄRIEN VALITSEMINEN JA VAIKUTUKSET

Huoneen ja koko kodin värien ja sävyjen valitseminen yhteensopivaksi kokonaisuudesta on suuri haaste. Siinä on hyvä olla perustietoa väreistä ja niiden vaikutuksesta tunteisiimme, mielialoihimme ja käyttäytymiseemme. Jokaisella värillä on psykologinen vaikutus alitajuntaamme. Löydettyämme toisiinsa sopivat väriyhdistelmät, luomme kodin kaikille asukkaille harmonisen tilan.

Saavuttaaksemme tavoitellun tunnelman on hyvä huomioida kyseiset tilat, värit, muodot, pinnat, kalusteet, tekstiilit ja sijoitettavat esineet. Valon vaikutus kokonaisuuteen on yllättävän suuri, ja oikeilla tai väärillä värivalinnoilla vaikutamme yllättävän paljon mielentilaamme, mukavuuteemme ja jopa terveyteemme. Omien sisäisten tuntemusten avuksi ammattilaisen näkökulma on usein tarpeen, ulkopuolelta tuleva näkee kokonaisuuden selvemmin ja voi auttaa ratkaisevasti löytämään yhteisen tasapainon. Elämäntilanteeseen sointuvat väri - ja sisustusratkaisut ja asuintilojen yhteinen harmonia on osana viihtyisyyttä ja elämänonnea.