VERHOSUUNNITTELU

Verhot ovat tärkeä osa sisustusta, ne luovat ikkunoihin kehykset.

Verhoilla kootaan tila harmoniseksi kokonaisuudeksi. Verhot suojaavat katseilta, kylmyydeltä tai auringolta. Verhoilla voidaan korostaa tai hämätä ikkunoiden muotoa, korostaa maisemaa tai verhota näkymää. Verhoilla saa helposti värikkyyttä, kuvioita ja mielenkiintoisia pintavaikutelmia. Verhoilla luodaan suojaisaa kodikkuutta.

TILAA VERHOSUUNNITTELU KÄYNTI KOTIISI TAI E-VERHOSUUNNITTELU SÄHKÖPOSTITSE

Verho-ja tekstiilisuunnittelu voi edetä niin, että tulen ideoimaan kotiisi yhdessä sinun kanssasi uusia tekstiiliratkaisuja ja tekemään mittaukset paikan päällä. Verhojen lisäksi voidaan suunnitella päiväpeitteet, koristetyynyt, matot sekä verhokiskojärjestelmät. Suunnittelukäynnin jälkeen valitsen kotiisi käymämme keskustelun perustella sopivimmat vaihtoehdot verhoihin, tekstiileihin ja mahdollisesti verhomekanismeihin. Sovittuna aikana tulen mallien kanssa vielä varmistamaan ja esittelemään löytämäni verhokokonaisuuden kotiisi tai lähetän pdf:nä sähköpostitse verhosuunnitelman.

Verho- ja tekstiilisuunnittelu onnistuu myös mainiosti sähköpostitse, aina ei ole mahdollista tai järkevää ajaa pitkiä matkoja vain verhojen suunnittelua varten. Siihen tarvitaan vaan vähän enemmän sinun avustustasi taustatietojen kertomisella ja tarkoilla mitoilla. Taustatietojen avulla on mahdollista saada yhtä hyvä kokonaisuus kuin kotikäynnilläkin. Kerro alustavat tiedot toiveistasi ja ikkunoistasi sähköpostilla, ja vahvistan hinnan ja ajan suunnittelulle. Tilaus vahvistuu vasta hyväksymäsi hinnan jälkeen.  Lähetän sähköpostitse linkin taustatietolomakkeeseen, ja kun sen taikaisin täyttettynä, pyrin käyn sen läpi nopeasti ja lähetän mahdollisia lisäkysymyksiä ja tarkennuksia. Laskun saat sähköpostilla. Kun suoritus e-suunnittelusta on tilillämme, saat sisustussuunnitelman pdf:nä sähköpostiisi sovittuna ajankohtana.Saat verhoista, tekstiileistä ja verhomekanismeista tiedot, kuvat sekä hinnat ja/tai tarjouksen, jonka jälkeen voit tehdä päätöksen valinnoista. Verhotarjouksen voi saada niin, että se sisältää verho-ompelun ja asennuksen, tai ilman ompelua, kankaina. Tekstiilien ja kiskojen valinnassa käytän eri kangasvalmistajien ja/tai -myymälöiden kankaita; ehdotan sieltä mistä löytyy mielestäni budjettisi mukainen parhain mahdollinen kokonaisuus kotiisi.
Kun olen saanut taustatietolomakkeen, pyrin käyn sen läpi nopeasti ja lähetän mahdollisia lisäkysymyksiä ja tarkennuksia. Vahvistan samalla myös hinnan ja ajan suunnittelulle ja tilaus vahvistuu vasta hyväksymäsi hinnan jälkeen. Laskun saat sähköpostilla. Kun suoritus e-suunnittelusta on tilillämme, saat verhosuunnitelman pdf:nä sähköpostiisi sovittuna ajankohtana.

VERHOSUUNNITTELUHINNAT:


1-2 huoneeseen 130 €
3-4 huoneeseen 220 €
(1 huone tarkoittaa n.8-20 m2 kokoista huonetta) - suuremmat kokonaisuudet tarjouksen mukaan.


Hinnat sisältävä alv 24% ja verhosuunnittelukäyntiin lisätäään kilometriveloitus 0,50 €/km Kouvolasta.


Sisustuksessa voi käyttää materiaaleja, jotka ovat sekä toimivia että helppokäyttöisiä. Tämä kertoo, että koti on luotu elämiseen. Persoonallinen henki luodaan yhdistämällä kalusteisiin eri materiaaleja ja tekstiilejä eri väreinä ja sävyinä. Persoonallinen tunnelma saadaan yhdistämällä pehmeitä materiaaleja vastakohtina koville materiaaleille - ne luovat yllätyksellisyyttä. Verhot ja tekstiilit pehmentävät miellyttävästi huonepintoja, ne toimivat myös akustisesti tasapainottavina elementteinä. Musiikin kuuntelukin saa uuden sävyn.

SISUSTUSIDEAT

Koti on parhaimmillaan yhteinen idea, tavoite ja tunnelma. Tavaroiden hinnakkuus ei ole itseisarvo.

Persoonallinen henki luodaan yhdistämällä kalusteisiin eri materiaaleja ja tekstiilejä eri väreinä ja sävyinä. Vanhoja tavaroita voi hyödyntää, massatuotteitakin voi stailata ja tuunata omannäköisekseen.

SISUSTUSTERAPIA®

Jokaisella on yksilöllinen tapa elää. Elämän-
tilanteeseen sointuvat väri - ja sisustusratkaisut
ja asuintilojen yhteinen harmonia on osana viihtyisyyttä ja elämänonnea. Sisustuksen kokemiseen käytämme kaikkia aistejamme.

Kohtaamme tunteemme, toiveemme ja unelmamme sisustaessamme tilaa, jossa haluamme viihtyä vielä huomenna ja jonka haluamme jakaa läheistemme kanssa.

SISUSTUSTUOTTEET

Valikoimien runsaus suorastaan aiheuttaa valintojen vaikeutta ja joskus luo harhakuvia, niin tavaroiden ja kalusteiden koosta sekä laadusta, niiden soveltuvuudesta koteihimme ja tiloihin.


Sisustamiseen on tullut rajattomat mahdollisuudet löytää persoonallisiakin vaihtoehtoja käytettäviin materiaaleihin ja kalusteisiin.

VÄRIEN VALITSEMINEN JA VAIKUTUKSET

Huoneen ja koko kodin värien ja sävyjen valitseminen yhteensopivaksi kokonaisuudesta on suuri haaste. Siinä on hyvä olla perustietoa väreistä ja niiden vaikutuksesta tunteisiimme, mielialoihimme ja käyttäytymiseemme. Jokaisella värillä on psykologinen vaikutus alitajuntaamme. Löydettyämme toisiinsa sopivat väriyhdistelmät, luomme kodin kaikille asukkaille harmonisen tilan.

Saavuttaaksemme tavoitellun tunnelman on hyvä huomioida kyseiset tilat, värit, muodot, pinnat, kalusteet, tekstiilit ja sijoitettavat esineet. Valon vaikutus kokonaisuuteen on yllättävän suuri, ja oikeilla tai väärillä värivalinnoilla vaikutamme yllättävän paljon mielentilaamme, mukavuuteemme ja jopa terveyteemme. Omien sisäisten tuntemusten avuksi ammattilaisen näkökulma on usein tarpeen, ulkopuolelta tuleva näkee kokonaisuuden selvemmin ja voi auttaa ratkaisevasti löytämään yhteisen tasapainon. Elämäntilanteeseen sointuvat väri - ja sisustusratkaisut ja asuintilojen yhteinen harmonia on osana viihtyisyyttä ja elämänonnea.