STAILAUS

Sisustuksen suunta ja tunnelma.

Omilla onnistuneilla sisustusratkaisuilla huoneiden ilmeet voi saada hyvinkin ehyiksi kokonaisuuksiksi. Pienestäkin tilasta voi tulla toimiva ja iso korkeakin tila voi huokua lämmintä kodikkuutta.

 

Stailauksella lähdetään korostamaan kodin jo olemassa olevia positiivisia sisustusratkaisuja. Arkeenkin on hyvä valita meille merkityksellisiä esineitä. Ne ovat esillä itsensä vuoksi, ne sijoitetaan harkiten, ne eivät ole tilan täytettä vaan osana yksilöllistä sisustusta. Huonekalujen järjestys on syytä valita huolella, jotta tilojen toiminnallisuus saadaan hyödynnettyä parhaimmalla mahdollisella tavalla. Stailauksen yhteydessä voi samalla karsia turhia liikoja tavaroita. Vanhoja tavaroita voi silti hyödyntää, massatuotteitakin voi stailata ja tuunata oman-näköisekseen.

 

Yksityiskohdat luovat tunnelmaa. Taideteokset, koriste-esineet, huonekasvit ja erilaiset muistoesineet ovat elementtejä: ne tekevät huoneesta persoonallisen ja mieleenpainuvan. Taide korostaa sinua kodissasi. Arkeenkin on hyvä valita meille merkityksellisiä esineitä. Ne ovat esillä itsensä vuoksi, ne sijoitetaan harkiten, ne eivät ole tilan täytettä vaan osana yksilöllistä sisustusta. Harkittu ylellisyys luo kiinnostavaa kontrastia arkisiin muotoihin ja sisustukseen.

 

 

 

 

SISUSTUSSTAILAUS/-KONSULTOINTI voi sisältää:

           ideat ja vinkit sisustamiseen
           värien ja materiaalien valinnat
           huonekalujen järjestely
           esineiden järjestely ja sommittelu
           verhojen, tekstiilien valitseminen ja asettelu
           taulujen ja valokuvien sommitteluvärisuunnitelmat       

Stailaus tapahtuu yleensä kotona tai vapaa-ajanasunnolla tai voimme mennä yhdessä huonekalu- ja tai sisustusmyymälään tekemään vallintoja.

MYYNTISTAILAUS voi sisältää:

           ideat ja vinkit sisustamiseen pienillä muutoksilla
           yleisilmeen läpikäynti
           huonekalujen, esineiden ja tekstiilien uudelleen järjestelyt ja sommittelut
           värien ja materiaalien selkeytyksetvärien ja materiaalien valinnat

Stailaussiivoukset ja pienet remontoinnit onnistuvat myös yhteistyökumppanien avulla.

Uutta kotia etsiessämme käymme tavallisesti useissa asuntonäytöissä. Huomioimme niissä nykyisten asukkaiden tilan käytön, kalusteet ja tunnelman. Joskus edellisen asukkaan laatima kalustus auttaa hahmottamaan tilan omaan käyttöön sopivuutta, toisinaan taas sisustus tekee vastenmielisen vaikutuksen. Mahdollisesti katsojalle täysin sopiva tila tulee hylätyksi omien mielikuvien vuoksi.
Ensivaikutelma on usein ratkaisevin tekijä, kun mietimme uuden asunnon ostamista. Uutta kotia etsiessämme ensivaikutelma jo luo kodin tunnun. Kompromisseja joutuu useimmiten tekemään, mutta tilan vahva tunnekokemus tuo ilon ja luottamuksen tunteen.
Asunnon myyntistailauksen lähtökohtana on tuoda tilan kaikki parhaat puolet esiin: toimivat ratkaisut ja järjestelyt sekä sisustuksellinen ilme, tehdä tilasta kotoisa ja viihtyisä. Stailauksella pyrimme maksimoimaan asunnon myyntihinnan ja nopeuttamaan myyntiaikaa.

STAILAUSHINNASTO:
Kesto noin 2-2,5 h 250 €, sis, alv 24 % +kilometriveloitus (0,50€/km Kouvolasta)
Kesto noin 6,5-7 h 600 €, sis alv 24% + kilometriveloitus (0,50€/km Kouvolasta)
Hinta vahvistuu tilauksen yhteydessä. Suuremmat kokonaisuudet ja erikoiskohteet tarjouksen mukaan.


Stailaus joltain osin on mahdollinen myös e-suunnitteluna sähköpostitse. Kerro tarkemmin kohteestasi ja mietitään voinko olla sinulle avuksi stailauksessa.

 


          

SISUSTUSIDEAT

Koti on parhaimmillaan yhteinen idea, tavoite ja tunnelma. Tavaroiden hinnakkuus ei ole itseisarvo.

Persoonallinen henki luodaan yhdistämällä kalusteisiin eri materiaaleja ja tekstiilejä eri väreinä ja sävyinä. Vanhoja tavaroita voi hyödyntää, massatuotteitakin voi stailata ja tuunata omannäköisekseen.

SISUSTUSTERAPIA®

Jokaisella on yksilöllinen tapa elää. Elämän-
tilanteeseen sointuvat väri - ja sisustusratkaisut
ja asuintilojen yhteinen harmonia on osana viihtyisyyttä ja elämänonnea. Sisustuksen kokemiseen käytämme kaikkia aistejamme.

Kohtaamme tunteemme, toiveemme ja unelmamme sisustaessamme tilaa, jossa haluamme viihtyä vielä huomenna ja jonka haluamme jakaa läheistemme kanssa.

SISUSTUSTUOTTEET

Valikoimien runsaus suorastaan aiheuttaa valintojen vaikeutta ja joskus luo harhakuvia, niin tavaroiden ja kalusteiden koosta sekä laadusta, niiden soveltuvuudesta koteihimme ja tiloihin.


Sisustamiseen on tullut rajattomat mahdollisuudet löytää persoonallisiakin vaihtoehtoja käytettäviin materiaaleihin ja kalusteisiin.

VÄRIEN VALITSEMINEN JA VAIKUTUKSET

Huoneen ja koko kodin värien ja sävyjen valitseminen yhteensopivaksi kokonaisuudesta on suuri haaste. Siinä on hyvä olla perustietoa väreistä ja niiden vaikutuksesta tunteisiimme, mielialoihimme ja käyttäytymiseemme. Jokaisella värillä on psykologinen vaikutus alitajuntaamme. Löydettyämme toisiinsa sopivat väriyhdistelmät, luomme kodin kaikille asukkaille harmonisen tilan.

Saavuttaaksemme tavoitellun tunnelman on hyvä huomioida kyseiset tilat, värit, muodot, pinnat, kalusteet, tekstiilit ja sijoitettavat esineet. Valon vaikutus kokonaisuuteen on yllättävän suuri, ja oikeilla tai väärillä värivalinnoilla vaikutamme yllättävän paljon mielentilaamme, mukavuuteemme ja jopa terveyteemme. Omien sisäisten tuntemusten avuksi ammattilaisen näkökulma on usein tarpeen, ulkopuolelta tuleva näkee kokonaisuuden selvemmin ja voi auttaa ratkaisevasti löytämään yhteisen tasapainon. Elämäntilanteeseen sointuvat väri - ja sisustusratkaisut ja asuintilojen yhteinen harmonia on osana viihtyisyyttä ja elämänonnea.