SISUSTUSKYSYMYS

Lähetä yksittäinen kysymys
sisustuspulmaasi.

Kodin ilmeen päivitystä sähköpostitse yksittäisenä kysymyksenä sisustuspulmaan. E-suunnittelukysymys on tarkoitettu kodin yksittäiseen sisustuspulmaan, johon ei tarvita koko tilan kattavaa sisustussuunnittelua.
Jos pohdit huoneen maalin tai tapetin sävyä, täydellistä sohvaa, materiaalia siihen, valaisinta olohuoneeseen tai verhomallia tms. tai miksi huoneen järjestys ei toimi niin pyrin löytämään siihen parhaimman ratkaisun. Mikä tahansa sisustuksellinen kysymys onkaan pohdinnassasi kodissasi tai vapaa-ajan asunnossa ja kaipaat siihen sisustajan näkemystä tai ongelman ratkaisua, niin lähetä taustatiedot lomakkeella.

TAUSTATIEDOT SISUSTUSSUUNNITTELUUN
Mitä enemmän ja tarkemmin voit antaa taustatietoja sisustuskysymyksen lähtökohdaksi sitä yksityiskohtaisemmin suunnittelija voi hahmottaa lähtötilanteen ja löytää ratkaisun sisustuspulmaasi ja tavoittaa toiveittesi mukaisen lopputuloksen. Täytä oheinen taustatietolomake ja lähetä täytetty lomake sähköpostilla. Lisää liitteeksi huoneen, tilan mitat sekä pohjapiirustus tai kalusteiden, ikkunoiden mitat mittakaavassa ja/tai niistä yksityiskohdista, jotka liittyvät sisustuskysymykseesi.

KUVIEN LÄHETTÄMINEN
kamerakuvaOta kuvia huoneesta jokaisesta suunnasta nurkasta suunnattuna kohti huoneen keskiötä sekä yksityiskohtaisia kuvia huonekaluista ja esineistä, jotka tulevat jäämään tilaan. Lähetä kuvat liitteenä (huom. pienet kuvakoot riittävät) sekä liitteeksi voit lisätä myös kuvia, jotka kertovat sisustustyylistäsi, muista huoneista kotona tai muuten netistä tai lehdestä löydettyjä teitä miellyttäviä sisustuskuvia.

Kun olen saanut kysymyslomakkeen, pyrin käyn sen läpi nopeasti ja lähetän mahdollisia lisäkysymyksiä ja tarkennuksia. Samalla lähetän myös laskun sähköpostitse:
Vastaus sisustuskysymykseen 70 € (sis.alv.24%). Kun suoritus on tilillämme, saat vastauksen sähköpostiisi 3-5 päivän kuluessa suorituksen vastaanottamisestemme.

 Tutustu myös E-suunnitteluosioon.

Täytä tarvittavat taustatiedot sisustuskysymykselle
tästä. 

SISUSTUSIDEAT

Koti on parhaimmillaan yhteinen idea, tavoite ja tunnelma. Tavaroiden hinnakkuus ei ole itseisarvo.

Persoonallinen henki luodaan yhdistämällä kalusteisiin eri materiaaleja ja tekstiilejä eri väreinä ja sävyinä. Vanhoja tavaroita voi hyödyntää, massatuotteitakin voi stailata ja tuunata omannäköisekseen.

SISUSTUSTERAPIA®

Jokaisella on yksilöllinen tapa elää. Elämän-
tilanteeseen sointuvat väri - ja sisustusratkaisut
ja asuintilojen yhteinen harmonia on osana viihtyisyyttä ja elämänonnea. Sisustuksen kokemiseen käytämme kaikkia aistejamme.

Kohtaamme tunteemme, toiveemme ja unelmamme sisustaessamme tilaa, jossa haluamme viihtyä vielä huomenna ja jonka haluamme jakaa läheistemme kanssa.

SISUSTUSTUOTTEET

Valikoimien runsaus suorastaan aiheuttaa valintojen vaikeutta ja joskus luo harhakuvia, niin tavaroiden ja kalusteiden koosta sekä laadusta, niiden soveltuvuudesta koteihimme ja tiloihin.


Sisustamiseen on tullut rajattomat mahdollisuudet löytää persoonallisiakin vaihtoehtoja käytettäviin materiaaleihin ja kalusteisiin.

VÄRIEN VALITSEMINEN JA VAIKUTUKSET

Huoneen ja koko kodin värien ja sävyjen valitseminen yhteensopivaksi kokonaisuudesta on suuri haaste. Siinä on hyvä olla perustietoa väreistä ja niiden vaikutuksesta tunteisiimme, mielialoihimme ja käyttäytymiseemme. Jokaisella värillä on psykologinen vaikutus alitajuntaamme. Löydettyämme toisiinsa sopivat väriyhdistelmät, luomme kodin kaikille asukkaille harmonisen tilan.

Saavuttaaksemme tavoitellun tunnelman on hyvä huomioida kyseiset tilat, värit, muodot, pinnat, kalusteet, tekstiilit ja sijoitettavat esineet. Valon vaikutus kokonaisuuteen on yllättävän suuri, ja oikeilla tai väärillä värivalinnoilla vaikutamme yllättävän paljon mielentilaamme, mukavuuteemme ja jopa terveyteemme. Omien sisäisten tuntemusten avuksi ammattilaisen näkökulma on usein tarpeen, ulkopuolelta tuleva näkee kokonaisuuden selvemmin ja voi auttaa ratkaisevasti löytämään yhteisen tasapainon. Elämäntilanteeseen sointuvat väri - ja sisustusratkaisut ja asuintilojen yhteinen harmonia on osana viihtyisyyttä ja elämänonnea.