NÄYTTELYTILAN SUUNNITTELU

Mitä haluat näyttelyn yleisöllesi ja messujen kävijöille kertoa? Kuinka näyttelyn ja messuosaston viesti välittyy tilassa kulkijalle? Halutaanko tuotteita myös myydä vai pelkästään esitellä?
Huolellisella suunnittelulla, tilasta riippumatta, voimme saavuttaa teille uudenlaista ilmettä ja huomioarvoa. Tarkoituksena on luoda persoonallinen ja tarkoituksenmukainen kokonaisuus, jolla erotutaan muista ja jota yleisön on helppo lähestyä.

1 7010097

Kun olette tehneet päätöksen pitää näyttelyn tai osallistua messuille, voimme lähteä tekemään suunnitelmaa niin visioon, sanomaan, rakenteisiin, tyyliin, markkinointiin - koko tapahtuman kokonaisuuteen aikatauluja ja budjetteja unohtamatta. Näissä näyttely- ja messuprojekteissa pyrin hyödyntämään teidän oman osaamisenne ja sisustussuunnitteluosaamiseni lisäksi markkinointi- viestintä ja asiakaspalvelukokemuksiani, mitä on vuosien varrella karttunut sekä mahdollisesti muita tarvittavia alan ammattilaisten yhteistyöpalveluja.

Voisimmeko ideoida yhdessä mitä haluatte viestiä näyttelyllä tai messuosastolla? Ota yhteyttä millainen projekti teillä on ja katsotaan voisinko vähentää teitä myös turhaa stressiä ja kustannustekijöitä.

 Kuva Galleria No.8 20191 7010099

 

3 P5100082 3 P5100093

Tauluilla, valokuvilla, koriste-esineillä, huonekasveilla ja peileillä voidaan luoda yksilöllinen ja mieleenpainuva koti ja tila. Yksityiskohdat luovat tunnelmaa, ja esillepanossa korostetaan esineen yksinkertaisuutta tai ryhmiä ja kokonaisuutta. Maalauksien ripustusten tapaan voidaan saada oma asetelma esineistä, joiden pintamateriaali, väri ja muoto luovat sointuvan kokonaisuuden.
Selkeys ja taulujen harmonia kohottavat katseen. Taulujen aiheet ja paikka valitaan huolellisesti sen mukaan, mitä sisustuksessa halutaan korostaa. Ripustuksessa noudatetaan yhtenäistä peruslinjaa tai muodostetaan esteettisesti sointuvia ryhmiä. Huomioidaan katseluetäisyys ja -korkeus, kehykset, taulujen välit ja linjaukset huoneen kokonaisuuteen sopiviksi.

messuilukuva
 

 

 

SISUSTUSIDEAT

Koti on parhaimmillaan yhteinen idea, tavoite ja tunnelma. Tavaroiden hinnakkuus ei ole itseisarvo.

Persoonallinen henki luodaan yhdistämällä kalusteisiin eri materiaaleja ja tekstiilejä eri väreinä ja sävyinä. Vanhoja tavaroita voi hyödyntää, massatuotteitakin voi stailata ja tuunata omannäköisekseen.

SISUSTUSTERAPIA®

Jokaisella on yksilöllinen tapa elää. Elämän-
tilanteeseen sointuvat väri - ja sisustusratkaisut
ja asuintilojen yhteinen harmonia on osana viihtyisyyttä ja elämänonnea. Sisustuksen kokemiseen käytämme kaikkia aistejamme.

Kohtaamme tunteemme, toiveemme ja unelmamme sisustaessamme tilaa, jossa haluamme viihtyä vielä huomenna ja jonka haluamme jakaa läheistemme kanssa.

SISUSTUSTUOTTEET

Valikoimien runsaus suorastaan aiheuttaa valintojen vaikeutta ja joskus luo harhakuvia, niin tavaroiden ja kalusteiden koosta sekä laadusta, niiden soveltuvuudesta koteihimme ja tiloihin.


Sisustamiseen on tullut rajattomat mahdollisuudet löytää persoonallisiakin vaihtoehtoja käytettäviin materiaaleihin ja kalusteisiin.

VÄRIEN VALITSEMINEN JA VAIKUTUKSET

Huoneen ja koko kodin värien ja sävyjen valitseminen yhteensopivaksi kokonaisuudesta on suuri haaste. Siinä on hyvä olla perustietoa väreistä ja niiden vaikutuksesta tunteisiimme, mielialoihimme ja käyttäytymiseemme. Jokaisella värillä on psykologinen vaikutus alitajuntaamme. Löydettyämme toisiinsa sopivat väriyhdistelmät, luomme kodin kaikille asukkaille harmonisen tilan.

Saavuttaaksemme tavoitellun tunnelman on hyvä huomioida kyseiset tilat, värit, muodot, pinnat, kalusteet, tekstiilit ja sijoitettavat esineet. Valon vaikutus kokonaisuuteen on yllättävän suuri, ja oikeilla tai väärillä värivalinnoilla vaikutamme yllättävän paljon mielentilaamme, mukavuuteemme ja jopa terveyteemme. Omien sisäisten tuntemusten avuksi ammattilaisen näkökulma on usein tarpeen, ulkopuolelta tuleva näkee kokonaisuuden selvemmin ja voi auttaa ratkaisevasti löytämään yhteisen tasapainon. Elämäntilanteeseen sointuvat väri - ja sisustusratkaisut ja asuintilojen yhteinen harmonia on osana viihtyisyyttä ja elämänonnea.