SISUSTUSSUUNNITTELU YRITYKSIIN

MIKÄ ON YRITYKSENNE ENSIVAIKUTELMA? ONKO TARVETTA MUUTOKSELLE?
MITEN TILAT TULISI HYÖDYNTÄÄ PARHAITEN?

Haluamme, että yrityksemme toivottaa meidät itsemme, työntekijämme ja asiakkaamme tervetulleiksi. Ensivaikutelman voi luoda vain kerran. Dynaaminen ja yhtenäinen sisustuskokonaisuus tukee yrityksen brändiä ja palvelee asiakkaita paremmin ja tukee työntekijöiden viihtyvyyttä. Erotu kilpailijoista!
Sisustussuunnittelussa keskeistä on asiakkaiden ja työntekijöiden olotila, toiveet ja tarpeet, tämän hetkisen tilanteen arviointikeskustelu ja muutostarpeen hahmottelu. Tämä on lähtökohtana suunnittelun aloittamisessa ja auttaa saavuttamaan parhaan mahdollisen, yksilöllisen lopputuloksen

yrityksien kuvia500 SISUSTUSSUUNNITELMA voi sisältää:

2 D pohjapiirustukset ja huonekortit valittujen tilojen sisustuksista
väri- ja materiaali- tai kuvanäytteineen pdf-tiedostona.

 * Tilasuunnittelu: tilankäytön pohjaratkaisut ja tilamuutokset 2D/3D
 * Materiaali- ja värisuunnittelu: pintamateriaalien ja värien valinnat
 * Huonekalusuunnittelu: kalusteiden valinta ja sijoittelu, mittatilauskalusteet
 * Tekstiilisuunnittelu: verhojen, tekstiilien ja mattojen valinta
 * Valaistussuunnittelu: valaistuksen sijoittelu ja valinnat
 * Projektinhallinta: tarjoukset, tilaukset, organisointi, asennukset
 * Sisustuselementit:piensisustusesineet, taulut ja niiden asettelu

2-3 palaveria, suunnittelukohteessa tai muussa sovitussa paikassa.
Kustannusarvio sisustustuotteista ja materiaaleista, sekä sisustustuotteiden ostopaikat.

Projektit voidaan hoitaa myös avaimet käteen periaatteella, jolloin voin tarvittavien muiden alan ammattilaisten kanssa yhteistyössä organisoida koko sisustusprojektin materiaalien ja kalusteiden tarjouspyynnöt, tilauksien tekemiset, tavarantoimitusten vastaanottamiset ja kalusteiden paikalleen asentamiset kohteessa asiakkaan toiveiden, aikataulujen ja budjetin mukaisesti.

Olette mukana kaikissa valinnoissa ja teette itse ratkaisut. Näin päästään ehjään ja harmoniseen loppuratkaisuun, huolellisin valinnoin ja yrityksenne imagoa kunnioittaen.Sisustussuunnittelijaan olisi hyvä ottaa yhteys jo rakentamisen ja remontoinnin alkuvaiheessa, kun on vielä mahdollista miettiä yhdessä suunnittelijan kanssa tilajakoja ja vaikuttaa sisustus- ja valaistusratkaisuihin.

SISUSTUSSUUNNITTELUHINNASTO

3Dpallo2Jokainen yrityskohde sen tarpeet ja tilat ovat erilaiset. Suunnitteluhinnan pystyn suunnilleen arvioimaan saadessani kohteesta ja muutostarpeesta tarpeeksi tietoa, esimerkiksi sähköpostitse. Suunnitteluhinta vahvistuu ensimmäisen palaverin ja yrityksessä käynnin jälkeen. Yritysten sisustussuunnittelut tarjouksen mukaan.
Tuntiveloitus, muutokset suunnitelmiin ja erikoistyöt: 60 €/h +alv 24%, kilometriveloitus 0,50 €/km Kouvolasta.

Suunnittelun tarpeen voi ensin myös kartoittaa: Koordinoinnissa sisustussuunnittelija tulee käymään yrityksessänne, jossa kartoitetaan sisustuksen ja suunnittelun tarve. Käydään läpi kokonaisuus. Kartoituskäynnin kesto on noin 2 tuntia ja hinta käynnille on 200€ + alv.(+ matkakorvaus). Käynnin jälkeen toimitan kirjallisen koosteen muutoskohteista yrityksessänne. Näitä asiakas voi toteuttaa itse tai turvautua ammattilaisen, sisustussuunnittelija, apuun.

Ottakaa yhteyttä ja keskustellaan kohteestanne ja sen muutostarpeista. Suunnitteluhinta-arvion hyväksymisen jälkeen aloitetaan suunnittelu yhdessä ja sovitaan suunnittelun eteneminen. Lopullinen suunnitelma valmistuu yhdessä sovitussa aikataulussa.

 

SISUSTUSIDEAT

Koti on parhaimmillaan yhteinen idea, tavoite ja tunnelma. Tavaroiden hinnakkuus ei ole itseisarvo.

Persoonallinen henki luodaan yhdistämällä kalusteisiin eri materiaaleja ja tekstiilejä eri väreinä ja sävyinä. Vanhoja tavaroita voi hyödyntää, massatuotteitakin voi stailata ja tuunata omannäköisekseen.

SISUSTUSTERAPIA®

Jokaisella on yksilöllinen tapa elää. Elämän-
tilanteeseen sointuvat väri - ja sisustusratkaisut
ja asuintilojen yhteinen harmonia on osana viihtyisyyttä ja elämänonnea. Sisustuksen kokemiseen käytämme kaikkia aistejamme.

Kohtaamme tunteemme, toiveemme ja unelmamme sisustaessamme tilaa, jossa haluamme viihtyä vielä huomenna ja jonka haluamme jakaa läheistemme kanssa.

SISUSTUSTUOTTEET

Valikoimien runsaus suorastaan aiheuttaa valintojen vaikeutta ja joskus luo harhakuvia, niin tavaroiden ja kalusteiden koosta sekä laadusta, niiden soveltuvuudesta koteihimme ja tiloihin.


Sisustamiseen on tullut rajattomat mahdollisuudet löytää persoonallisiakin vaihtoehtoja käytettäviin materiaaleihin ja kalusteisiin.

VÄRIEN VALITSEMINEN JA VAIKUTUKSET

Huoneen ja koko kodin värien ja sävyjen valitseminen yhteensopivaksi kokonaisuudesta on suuri haaste. Siinä on hyvä olla perustietoa väreistä ja niiden vaikutuksesta tunteisiimme, mielialoihimme ja käyttäytymiseemme. Jokaisella värillä on psykologinen vaikutus alitajuntaamme. Löydettyämme toisiinsa sopivat väriyhdistelmät, luomme kodin kaikille asukkaille harmonisen tilan.

Saavuttaaksemme tavoitellun tunnelman on hyvä huomioida kyseiset tilat, värit, muodot, pinnat, kalusteet, tekstiilit ja sijoitettavat esineet. Valon vaikutus kokonaisuuteen on yllättävän suuri, ja oikeilla tai väärillä värivalinnoilla vaikutamme yllättävän paljon mielentilaamme, mukavuuteemme ja jopa terveyteemme. Omien sisäisten tuntemusten avuksi ammattilaisen näkökulma on usein tarpeen, ulkopuolelta tuleva näkee kokonaisuuden selvemmin ja voi auttaa ratkaisevasti löytämään yhteisen tasapainon. Elämäntilanteeseen sointuvat väri - ja sisustusratkaisut ja asuintilojen yhteinen harmonia on osana viihtyisyyttä ja elämänonnea.