VERHOSUUNNITTELU

Verhoilla kootaan tila harmoniseksi kokonaisuudeksi. Verhot suojaavat katseilta, kylmyydeltä tai auringolta. Verhoilla voidaan korostaa tai hämätä ikkunoiden muotoa, korostaa maisemaa tai verhota näkymää. Verhoilla saa helposti värikkyyttä, kuvioita ja mielenkiintoisia pintavaikutelmia. Verhoilla voidaan luoda suojaa katseilta.

TILAA VERHOSUUNNITTELU KÄYNTI YRITYKSEESI TAI E-VERHOSUUNNITTELU SÄHKÖPOSTITSE

verhoyrityskuva500Verho-ja tekstiilisuunnittelu voi edetä niin, että tulen ideoimaan yritykseenne yhdessä teidän kanssanne uusia tekstiiliratkaisuja ja tekemään mittaukset paikan päällä. Suunnittelukäynnin jälkeen valitsen yrityksenne tiloihin käymämme keskustelun perustella sopivimmat vaihtoehdot verhoihin, tekstiileihin, mattoihin ja mahdollisesti verhomekanismeihin. Sovittuna aikana tulen mallien kanssa vielä varmistamaan ja esittelemään löytämäni verhokokonaisuuden yritykseenne tai lähetän pdf:nä sähköpostitse verhosuunnitelman. Tekstiilien valinnassa huomion olemassa olevat kalusteet, sävyt, valon/pimennystarpeen, mahdolliset paloturvallisuus ja akustiikka vaatimukset.

Verho- ja tekstiilisuunnittelu onnistuu myös mainiosti sähköpostitse, aina ei ole mahdollista tai järkevää ajaa pitkiä matkoja vain verhojen suunnittelua varten. Siihen tarvitaan vaan vähän enemmän teidän avustustanne taustatietojen kertomisella ja tarkoilla mitoilla. Taustatietojen avulla on mahdollista saada yhtä hyvä kokonaisuus kuin kotikäynnilläkin.


Täytäkää oheinen lomake ja lähetäkää taustatiedot verhosuunnitteluun tästä.

Saatte verhoista, tekstiileistä ja verhomekanismeista tiedot, kuvat sekä hinnat ja/tai tarjouksen, jonka jälkeen voitte tehdä päätöksen valinnoista. Verhotarjouksen voi saada niin, että se sisältää verho-ompelun ja asennuksen, tai ilman ompelua, kankaina. Tekstiilien ja kiskojen valinnassa käytän eri kangasvalmistajien ja/tai -myymälöiden kankaita; ehdotan sieltä mistä löytyy mielestäni budjettinne mukainen parhain mahdollinen kokonaisuus tilohinne.

Kun olen saanut taustatietolomakkeen, pyrin käyn sen läpi nopeasti ja lähetän mahdollisia lisäkysymyksiä ja tarkennuksia. Vahvistan samalla myös hinnan ja ajan suunnittelulle ja tilaus vahvistuu vasta hyväksymäsi hinnan jälkeen. Laskun saat sähköpostilla. Kun suoritus e-suunnittelusta on tilillämme, saat verhosuunnitelman pdf:nä sähköpostiisi sovittuna ajankohtana.

VERHOSUUNNITTELUHINNAT:


Jokainen yrityskohde sen tarpeet ja tilat ovat erilaiset. Suunnitteluhinnan pystyn suunnilleen arvioimaan saadessani kohteesta ja muutostarpeesta tarpeeksi tietoa, esimerkiksi sähköpostitse. Yritysten sisustussuunnittelut tarjouksen mukaan.
Tuntiveloitus, muutokset suunnitelmiin ja erikoistyöt: 55 €/h +alv 24%, kilometriveloitus 0,50 €/km Kouvolasta.

Ottakaa yhteyttä ja keskustellaan kohteestanne ja sen muutostarpeista. Suunnitteluhinta-arvion hyväksymisen jälkeen aloitetaan suunnittelu yhdessä ja sovitaan suunnittelun eteneminen. Lopullinen suunnitelma valmistuu yhdessä sovitussa aikataulussa.

SISUSTUSIDEAT

Koti on parhaimmillaan yhteinen idea, tavoite ja tunnelma. Tavaroiden hinnakkuus ei ole itseisarvo.

Persoonallinen henki luodaan yhdistämällä kalusteisiin eri materiaaleja ja tekstiilejä eri väreinä ja sävyinä. Vanhoja tavaroita voi hyödyntää, massatuotteitakin voi stailata ja tuunata omannäköisekseen.

SISUSTUSTERAPIA®

Jokaisella on yksilöllinen tapa elää. Elämän-
tilanteeseen sointuvat väri - ja sisustusratkaisut
ja asuintilojen yhteinen harmonia on osana viihtyisyyttä ja elämänonnea. Sisustuksen kokemiseen käytämme kaikkia aistejamme.

Kohtaamme tunteemme, toiveemme ja unelmamme sisustaessamme tilaa, jossa haluamme viihtyä vielä huomenna ja jonka haluamme jakaa läheistemme kanssa.

SISUSTUSTUOTTEET

Valikoimien runsaus suorastaan aiheuttaa valintojen vaikeutta ja joskus luo harhakuvia, niin tavaroiden ja kalusteiden koosta sekä laadusta, niiden soveltuvuudesta koteihimme ja tiloihin.


Sisustamiseen on tullut rajattomat mahdollisuudet löytää persoonallisiakin vaihtoehtoja käytettäviin materiaaleihin ja kalusteisiin.

VÄRIEN VALITSEMINEN JA VAIKUTUKSET

Huoneen ja koko kodin värien ja sävyjen valitseminen yhteensopivaksi kokonaisuudesta on suuri haaste. Siinä on hyvä olla perustietoa väreistä ja niiden vaikutuksesta tunteisiimme, mielialoihimme ja käyttäytymiseemme. Jokaisella värillä on psykologinen vaikutus alitajuntaamme. Löydettyämme toisiinsa sopivat väriyhdistelmät, luomme kodin kaikille asukkaille harmonisen tilan.

Saavuttaaksemme tavoitellun tunnelman on hyvä huomioida kyseiset tilat, värit, muodot, pinnat, kalusteet, tekstiilit ja sijoitettavat esineet. Valon vaikutus kokonaisuuteen on yllättävän suuri, ja oikeilla tai väärillä värivalinnoilla vaikutamme yllättävän paljon mielentilaamme, mukavuuteemme ja jopa terveyteemme. Omien sisäisten tuntemusten avuksi ammattilaisen näkökulma on usein tarpeen, ulkopuolelta tuleva näkee kokonaisuuden selvemmin ja voi auttaa ratkaisevasti löytämään yhteisen tasapainon. Elämäntilanteeseen sointuvat väri - ja sisustusratkaisut ja asuintilojen yhteinen harmonia on osana viihtyisyyttä ja elämänonnea.