MYYNTISTAILAUS

Stailauksella pyrimme maksimoimaan asunnon myyntihinnan ja nopeuttamaan myyntiaikaa.

Asunnon myyntistailauksen lähtökohtana on tuoda tilan kaikki parhaat puolet esiin: toimivat ratkaisut ja järjestelyt sekä sisustuksellinen ilme, tehdä tilasta kotoisa ja viihtyisä. Tyhjänä oleva asunto tai talo ei usein tue asiakkaan osto- tai vuokrauspäätöstä vaan jättää tilan toimivuudesta paljon kysymysmerkkejä. Yrityksen tai asiakkaan muuton yhteydessä on myös hyvä olla muuttosuunnilma joka voidaan toteuttaa stailauksella tai kokonaisella sisustussuunnielmalla.

Ensivaikutelma on usein ratkaisevin tekijä, kun mietimme uuden asunnon ostamista. Uutta kotia etsiessämme ensivaikutelma jo luo kodin tunnun. Kompromisseja joutuu useimmiten tekemään, mutta tilan vahva tunnekokemus tuo ilon ja luottamuksen tunteen.

Uutta kotia etsiessämme käymme tavallisesti useissa asuntonäytöissä. Huomioimme niissä nykyisten asukkaiden tilan käytön, kalusteet ja tunnelman. Joskus edellisen asukkaan laatima kalustus auttaa hahmottamaan tilan omaan käyttöön sopivuutta, toisinaan taas sisustus tekee vastenmielisen vaikutuksen. Mahdollisesti katsojalle täysin sopiva tila tulee hylätyksi omien mielikuvien vuoksi.

 

 

 

3Dpallo2

MYYNTISTAILAUS TAI MUUTTOSUUNNITELMA voi sisältää:

           ideat ja vinkit sisustamiseen pienillä muutoksilla
           yleisilmeen läpikäynti
           huonekalujen, esineiden ja tekstiilien uudelleen järjestelyt ja sommittelut
           huonekalujen, esineiden ja tekstiilien hankinta ja järjestelyt tyhjään asuntoon
           värien ja materiaalien selkeytykset, värien ja materiaalien valinnat

Stailaussiivoukset ja pienet remontoinnit onnistuvat myös yhteistyökumppanien avulla.

 

STAILAUSHINNASTO:
Jokainen yrityskohde sen tarpeet ja tilat ovat erilaiset. Stailaushinnan pystyn suunnilleen arvioimaan saadessani kohteesta ja muutostarpeesta tarpeeksi tietoa, esimerkiksi sähköpostitse. Yritysten stailaussuunnitelmat ja toteukset tarjouksen mukaan.
Tuntiveloitus, muutokset suunnitelmiin ja erikoistyöt: 55 €/h +alv 24%, kilometriveloitus 0,50 €/km Kouvolasta.

Ottakaa yhteyttä ja keskustellaan kohteestanne ja sen muutostarpeista. Suunnitteluhinta-arvion hyväksymisen jälkeen aloitetaan suunnittelu
yhdessä ja sovitaan suunnittelun eteneminen. Lopullinen suunnitelma valmistuu yhdessä sovitussa aikataulussa.

SISUSTUSIDEAT

Koti on parhaimmillaan yhteinen idea, tavoite ja tunnelma. Tavaroiden hinnakkuus ei ole itseisarvo.

Persoonallinen henki luodaan yhdistämällä kalusteisiin eri materiaaleja ja tekstiilejä eri väreinä ja sävyinä. Vanhoja tavaroita voi hyödyntää, massatuotteitakin voi stailata ja tuunata omannäköisekseen.

SISUSTUSTERAPIA®

Jokaisella on yksilöllinen tapa elää. Elämän-
tilanteeseen sointuvat väri - ja sisustusratkaisut
ja asuintilojen yhteinen harmonia on osana viihtyisyyttä ja elämänonnea. Sisustuksen kokemiseen käytämme kaikkia aistejamme.

Kohtaamme tunteemme, toiveemme ja unelmamme sisustaessamme tilaa, jossa haluamme viihtyä vielä huomenna ja jonka haluamme jakaa läheistemme kanssa.

SISUSTUSTUOTTEET

Valikoimien runsaus suorastaan aiheuttaa valintojen vaikeutta ja joskus luo harhakuvia, niin tavaroiden ja kalusteiden koosta sekä laadusta, niiden soveltuvuudesta koteihimme ja tiloihin.


Sisustamiseen on tullut rajattomat mahdollisuudet löytää persoonallisiakin vaihtoehtoja käytettäviin materiaaleihin ja kalusteisiin.

VÄRIEN VALITSEMINEN JA VAIKUTUKSET

Huoneen ja koko kodin värien ja sävyjen valitseminen yhteensopivaksi kokonaisuudesta on suuri haaste. Siinä on hyvä olla perustietoa väreistä ja niiden vaikutuksesta tunteisiimme, mielialoihimme ja käyttäytymiseemme. Jokaisella värillä on psykologinen vaikutus alitajuntaamme. Löydettyämme toisiinsa sopivat väriyhdistelmät, luomme kodin kaikille asukkaille harmonisen tilan.

Saavuttaaksemme tavoitellun tunnelman on hyvä huomioida kyseiset tilat, värit, muodot, pinnat, kalusteet, tekstiilit ja sijoitettavat esineet. Valon vaikutus kokonaisuuteen on yllättävän suuri, ja oikeilla tai väärillä värivalinnoilla vaikutamme yllättävän paljon mielentilaamme, mukavuuteemme ja jopa terveyteemme. Omien sisäisten tuntemusten avuksi ammattilaisen näkökulma on usein tarpeen, ulkopuolelta tuleva näkee kokonaisuuden selvemmin ja voi auttaa ratkaisevasti löytämään yhteisen tasapainon. Elämäntilanteeseen sointuvat väri - ja sisustusratkaisut ja asuintilojen yhteinen harmonia on osana viihtyisyyttä ja elämänonnea.