SISUSTUSKURSSIT

 

 Omilla onnistuneilla sisustusratkaisuilla huoneiden ilmeet voi saada hyvinkin ehyiksi kokonaisuuksiksi. Sisustussuunnittelijana tahdon näillä sisustuskursseilla –ja kutsuilla, luennoilla jakaa kokemustietoani ja ehdotuksia kokonaisuuksien ymmärtämiseksi. Voin antaa vinkkejä miten kokonaisvaltaisella sisustamisella voi saavuttaa hyvinvointia kotona, asuinympäristössä tai työpaikalla.

 

SISUSTUSKUTSUISTA -huvia ja hyötyä

Käytännön vinkkeihin ja sisustamisen uusimpiin tuuliin pääset tutustumaan sisustuskutsuille. Varaa esimerkiksi ystävillesi tai työkavereillesi sisustusilta vaikka kotiisi, työpaikallesi tai voimme tutustua monien sisustukseen liittyvien yritysten tiloissa heidän valikoimaan, menetelmiin tai käyttöön sekä sisustusmateriaalien trendeihin.

Kutsujen aiheena voisi esimerkiksi olla kauden trendit sisustamisessa, huonekalukankaissa, laatoissa ja tapeteissa tai vaikka kuinka stailataan kotia ym. Kutsujen sisällöstä voitte esittää omia toiveita. Vieraita noin kahden tunnin mittaisilla sisustuskutsuilla voi kerralla olla maksimissaan viisitoista. Kutsuista saa hyviä ideoita niin remontoija kuin asiakaskin, jolla sisustaminen on ajankohtainen tai se on muuten vaan kiinnostava aihe.

Sisustusillan n.2 h,  hinta on 250 €/ilta, sis. alv 24% + kilometrikorvaus Kouvolasta 0,50€/km.

Varaa sisutusilta ja tiedustele lisää sisustuskutsuista täyttämällä yhteydenottolomake tästä.

 

 

 

 

SISUSTUSKURSSIT - oikeita päätöksiä sisustusten ammattilaisten avulla.

Pääkouluttaja ja kurssin vetäjä:
Sisustussuunnittelija, Tunnelman tekijä Anu Tuominen
Kurssi räätälöidään kulloisenkin ryhmän kohteiden ja tarpeiden mukaiseksi.

Kurssin tavoite voi olla esimerkiksi:
Kurssilaiset saavat esimerkikisi itse tehtyä valmiin sisustussuunnitelman 2D tai 3D kuvana huoneesta, tai koko asunnosta/talosta.

 Sisukuva     Opinto-ohjelma voi sisältää nämä osa-alueet tai osia näistä:

      * Suunnittelun lähtökohdat
      * Värien valitseminen ja vaikutukset sisustuksessa
      * Pintamateriaalien ominaisuudet ja valitseminen
      * Tekstiilien ominaisuudet ja valitseminen
      * Mitoitukset, pohjapiirustukset 2D(3D)
      * Kalusteiden sijoittelu tilassa 
      * 3-D suunnittelu – tarvittaessa. Vieraileva kouluttaja.

      Toteutus:
      Räätälöidään asiakkaiden ja yhteistyökumppanien mukaan
      Kesto 1- 5 pv ja räätälöidään tarpeen mukaan
      Koulutuspaikka avoin ja voi vaihdella sekä paikkakunnan mukaan että eri yhteistyökumppaneiden           tiloissa.
      Mahdolliset vierailut yhteistyökumppaneilla ja heillä mahdollisuus omaan luentoon omista                       tuotteista.     
      Vai olisiko sisustusluento teille mielenkiintoinen? Tiedustele lisää sisustuskursseista                                  täyttämällä yhteydenottolomake tästä.

SISUSTUSIDEAT

Koti on parhaimmillaan yhteinen idea, tavoite ja tunnelma. Tavaroiden hinnakkuus ei ole itseisarvo.

Persoonallinen henki luodaan yhdistämällä kalusteisiin eri materiaaleja ja tekstiilejä eri väreinä ja sävyinä. Vanhoja tavaroita voi hyödyntää, massatuotteitakin voi stailata ja tuunata omannäköisekseen.

SISUSTUSTERAPIA®

Jokaisella on yksilöllinen tapa elää. Elämän-
tilanteeseen sointuvat väri - ja sisustusratkaisut
ja asuintilojen yhteinen harmonia on osana viihtyisyyttä ja elämänonnea. Sisustuksen kokemiseen käytämme kaikkia aistejamme.

Kohtaamme tunteemme, toiveemme ja unelmamme sisustaessamme tilaa, jossa haluamme viihtyä vielä huomenna ja jonka haluamme jakaa läheistemme kanssa.

SISUSTUSTUOTTEET

Valikoimien runsaus suorastaan aiheuttaa valintojen vaikeutta ja joskus luo harhakuvia, niin tavaroiden ja kalusteiden koosta sekä laadusta, niiden soveltuvuudesta koteihimme ja tiloihin.


Sisustamiseen on tullut rajattomat mahdollisuudet löytää persoonallisiakin vaihtoehtoja käytettäviin materiaaleihin ja kalusteisiin.

VÄRIEN VALITSEMINEN JA VAIKUTUKSET

Huoneen ja koko kodin värien ja sävyjen valitseminen yhteensopivaksi kokonaisuudesta on suuri haaste. Siinä on hyvä olla perustietoa väreistä ja niiden vaikutuksesta tunteisiimme, mielialoihimme ja käyttäytymiseemme. Jokaisella värillä on psykologinen vaikutus alitajuntaamme. Löydettyämme toisiinsa sopivat väriyhdistelmät, luomme kodin kaikille asukkaille harmonisen tilan.

Saavuttaaksemme tavoitellun tunnelman on hyvä huomioida kyseiset tilat, värit, muodot, pinnat, kalusteet, tekstiilit ja sijoitettavat esineet. Valon vaikutus kokonaisuuteen on yllättävän suuri, ja oikeilla tai väärillä värivalinnoilla vaikutamme yllättävän paljon mielentilaamme, mukavuuteemme ja jopa terveyteemme. Omien sisäisten tuntemusten avuksi ammattilaisen näkökulma on usein tarpeen, ulkopuolelta tuleva näkee kokonaisuuden selvemmin ja voi auttaa ratkaisevasti löytämään yhteisen tasapainon. Elämäntilanteeseen sointuvat väri - ja sisustusratkaisut ja asuintilojen yhteinen harmonia on osana viihtyisyyttä ja elämänonnea.