E-SUUNNITTELU

Kodin ilmeen päivitystä sähköpostitse kokonaissuunnitelmana tai yksittäisenä huoneena.

E-suunnittelu on joustava tapa hyödyntää suunnittelijan laajaa tietämystä ja kokemusta, säilyttäen tyylikkään ja yksilöllisen suunnittelun käsitteen ja lopputuloksen. E-suunnittelun ja sisustussuunnitelun erona on vain se, että se tehdään ilman sijainnin rajoituksia. Sisustussuunnitelman voi toteuttaa sähköpostitse niin uuteen kuin jo asuttuun kotiin, vapaa-ajan asuntoon, yhteen huoneeseen tai koko taloon. Verhosuunnittelu onnistuu myös etänä ja tutustu siihen erikseen tästä.

TAUSTATIEDOT SISUSTUSSUUNNITTELUUN
Mitä enemmän ja tarkemmin voit antaa taustatietoja sisustussuunnittelun lähtökohdaksi sitä yksityiskohtaisemmin voin suunnittelijana hahmottaa lähtötilanteen ja löytää tilan sisustukseen toiveittesi mukaisen lopputuloksen. Suunnitelusta sopimisen jälkeen lähetän taustatietolomakkeen, johon täytettään mahdollisimman tarkasti toiveet, mitat ja lisätään tarvittavat tiedot ja kuvat tämän hetkisestä tilanteesta. 

Kerro alustavat tiedot kohteestasi sähköpostilla, ja vahvistan hinnan ja ajan suunnittelulle.  Jokainen tila, koti on aina yksilöllinen ja asukkaat erilaiset, joten hinta muodostuu kokonaisuuden mukaan. Tilaus vahvistuu vasta hyväksymäsi hinnan jälkeen.  Lähetän sähköpostitse linkin taustatietolomakkeeseen, ja kun sen taikaisin täyttettynä, pyrin käyn sen läpi nopeasti ja lähetän mahdollisia lisäkysymyksiä ja tarkennuksia. Laskun saat sähköpostilla. Kun suoritus e-suunnittelusta on tilillämme, saat sisustussuunnitelman pdf:nä sähköpostiisi sovittuna ajankohtana.
huonekortti13B  

E-SISUSTUSSUUNNITELMA voi sisältää:

2 D pohjapiirustukset ja huonekortit valittujen tilojen sisustuksista
väri- ja materiaali- tai kuvanäytteineen pdf-tiedostona.

          * tilankäytön pohjaratkaisut
          * värisuunnitelmat
          * pintamateriaalit
          * verho- ja tekstiilisuunnitelmat
          * huonekalut ja kiintokalusteet
          * sisustusvalaisimet

Suunnnittelupalaverit etänä, sähköpostin ja taustatietokaavakkeen avulla.
Kustannusarvio sisustustuotteista ja materiaaleista, sekä sisustustuotteiden ostopaikat.

Suunnittelukohde tai osa siitä voidaan myös viimeiställä 3D mallinnoksella, jonka avulla on mahdollisuus konkreettisemmin hahmottaa tilojen tulevat sisustukset.

OHJEISTAVA SISUSTUSSUUNNITELMA sisältää:

Värien, materiaalien ja huonekalujen, järjestyksen suunnittelu ja ideointi, ilman pohjapiirustusta.
Huonekortit valittujen tilojen sisustuksista, väri- ja materiaali- tai kuvanäytteineen pdf-tiedostona.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

huonekuva       SISUSTUSSUUNNITTELUHINNAT: 

Kokonaissuunnitelma 2D:nä

15 m2  390 € 
50 m2  860 €
80 m2  1100 €
120 m2  1700 €
180 m2  2200 €
240m2   2900 €

3D suunnitelmaan hintoihin tulee n. 40% lisää.

Ohjeistavasuunnitelma

15 m2  250 € 
50 m2  520 €
80 m2  680 €

Tuntiveloitus, muutokset suunnitelmiin ja erikoistyöt: 65 €/h
Erikoiskohteet tarjouksen mukaan.Hinnat sisältävät alv. 24%.

Suunnitteluhinta vahvistuu tilauksen yhteydessä:
Jokainen kohde ja asukkaat ovat erilaiset. Erikoiskohteet tarjouksen mukaan.
Ota yhteyttä ja keskustellaan kohteestasi ja sen muutostarpeista.
SISUSTUSIDEAT

Koti on parhaimmillaan yhteinen idea, tavoite ja tunnelma. Tavaroiden hinnakkuus ei ole itseisarvo.

Persoonallinen henki luodaan yhdistämällä kalusteisiin eri materiaaleja ja tekstiilejä eri väreinä ja sävyinä. Vanhoja tavaroita voi hyödyntää, massatuotteitakin voi stailata ja tuunata omannäköisekseen.

SISUSTUSTERAPIA®

Jokaisella on yksilöllinen tapa elää. Elämän-
tilanteeseen sointuvat väri - ja sisustusratkaisut
ja asuintilojen yhteinen harmonia on osana viihtyisyyttä ja elämänonnea. Sisustuksen kokemiseen käytämme kaikkia aistejamme.

Kohtaamme tunteemme, toiveemme ja unelmamme sisustaessamme tilaa, jossa haluamme viihtyä vielä huomenna ja jonka haluamme jakaa läheistemme kanssa.

SISUSTUSTUOTTEET

Valikoimien runsaus suorastaan aiheuttaa valintojen vaikeutta ja joskus luo harhakuvia, niin tavaroiden ja kalusteiden koosta sekä laadusta, niiden soveltuvuudesta koteihimme ja tiloihin.


Sisustamiseen on tullut rajattomat mahdollisuudet löytää persoonallisiakin vaihtoehtoja käytettäviin materiaaleihin ja kalusteisiin.

VÄRIEN VALITSEMINEN JA VAIKUTUKSET

Huoneen ja koko kodin värien ja sävyjen valitseminen yhteensopivaksi kokonaisuudesta on suuri haaste. Siinä on hyvä olla perustietoa väreistä ja niiden vaikutuksesta tunteisiimme, mielialoihimme ja käyttäytymiseemme. Jokaisella värillä on psykologinen vaikutus alitajuntaamme. Löydettyämme toisiinsa sopivat väriyhdistelmät, luomme kodin kaikille asukkaille harmonisen tilan.

Saavuttaaksemme tavoitellun tunnelman on hyvä huomioida kyseiset tilat, värit, muodot, pinnat, kalusteet, tekstiilit ja sijoitettavat esineet. Valon vaikutus kokonaisuuteen on yllättävän suuri, ja oikeilla tai väärillä värivalinnoilla vaikutamme yllättävän paljon mielentilaamme, mukavuuteemme ja jopa terveyteemme. Omien sisäisten tuntemusten avuksi ammattilaisen näkökulma on usein tarpeen, ulkopuolelta tuleva näkee kokonaisuuden selvemmin ja voi auttaa ratkaisevasti löytämään yhteisen tasapainon. Elämäntilanteeseen sointuvat väri - ja sisustusratkaisut ja asuintilojen yhteinen harmonia on osana viihtyisyyttä ja elämänonnea.